Medlemsbrev 1/2022

Hej alla medlemmar,

Här kommer årets första medlemsbrev. Men först det här jxxx… vädret. Hörni, vad är det frågan om? Kyla, snö, värme, regn, sol, kyla, snö, regn, snöstorm… Ingen ordning alls. Nåja, nu går vi i alla fall mot ljusare tider och förhoppningsvis en pandemifri och solig båtsommar. Här några tips och påminnelser inför den.

Den 2 mars kl 19 är det årsmöte. Hur formen blir, digitalt och/ eller fysiskt, är inte klart ännu. Allt beror som det mesta nu för tiden på pandemiläget. Information om detta kommer senare.

Det är viktigt att vi håller våra medlemsuppgifter korrekta och aktuella. För att hjälpa till med det kan ni logga in på fbk.batdata.se och själva kolla om era uppgifter är riktiga. Här ska finnas namn, adress, personnummer, försäkringsuppgifter samt namn på och uppgifter om båtmodell. Måste något ändras eller kompletteras så ta kontakt med hamnkaptenen.. 

Där finns bland annat uppgifter om båtens försäkring. Vi från styrelsen vill betona att det är viktigt att alla har en båtansvarsförsäkring.

Annat som behöver ständig uppdatering är båtens gasolflaskor och dito slangar. En årlig koll är att rekommendera. Och för säkerhets skull, se till att ha fungerande brandsläckare lättillgänglig.

På vår hemsida fbk-bat.se (dvs. den här sajten)  finns en hel del nytt att ta del av. Läs om hur du tankar säkert och miljövänligt i hamnen, om hur du bäst skyddar din båt mot inbrott och stöld, om klubbens uppdaterade kameraövervakning och om den hjärtstartare som finns i vaktlokalen. 

Vi började brevet med lite vädergnäll. Och så här efter den senaste stormen kan det vara värt att påminna om en extra titt på era båtar, så att ställningar, kapell mm är intakta.

Vi ses i hamnen om bara några månader!

Styrelsen 

Last Updated on 2022-09-19 by f2admin