Bli Medlem

Hej och Välkommen till Fiskarfjärdens Båtklubb! 

Här får Du information om klubben och dess verksamhet att läsa igenom samt ett båtplatsavtal, som du fyller i för att ansöka om medlemskap.

Alla som har tillträde till klubbens område är skyldiga att följa våra stadgar, ordningsregler och andra av styrelsen utfärdade regler och anvisningar.

Medlemsavgifter finner du genom att klicka här.

Information till nya medlemmar, och Medlemsinformation

Hamnplatser

Vi tillhandahåller båtplatser för motor- och segelbåtar mellan Y-bommar, bojar eller mellan pålar (småbåt max 2m bred). Klubben håller med bommar, bojar och bojstenar.

Har du frågor om förtöjning? Se våra ordningsregler eller tala med medlem i styrelsen.

Om du är intresserad, använd länken nedan till ansökningsformuläret, fyll i direkt på sidan, skicka in elektroniskt med knappen ANMÄL, glöm inte att bekräfta anmälningen.

Medlems- och båtplatsansökan

Vi försöker sedan att höra av oss till dig och ev även hitta en tid för att träffas i hamnen. Det kan dock ta några dagar till veckor då styrelsen arbetar ideellt.

Styrelsen skall alltid godkänna nya medlemmar, men förutsatt att det finns ledig plats och att det inte kommer fram uppgifter som gör Dig olämplig som medlem i FBK finns det normalt inga hinder för Dig att bli medlem. Välkommen med din ansökan!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i Fiskarfjärdens båtklubb

Last Updated on 2023-04-13 by f2admin