Bli Medlem

Välkommen att bli medlem i Fiskarfjärdens Båtklubb! 

Vår båtklubb är en ideell förening vilket innebär att vi alla måste hjälpas åt i olika omfattning. Att hålla sig själv uppdaterad och att följa ordningsregler är varje medlems egna ansvar. Läs noga igenom de länkade dokumenten nedan innan du ansöker så du vet vad som förväntas av dig som blir medlem:

Information till nya medlemmar

Medlemsinformation

Ordningsregler

Information om Medlemsavgifter finner du genom att klicka här.

Alla som har tillträde till klubbens område är skyldiga att följa våra stadgar, ordningsregler och andra av styrelsen utfärdade regler och anvisningar.

Hamnplatser

Vi tillhandahåller båtplatser för motor- och segelbåtar mellan Y-bommar, bojar eller mellan pålar (småbåt max 2m bred). Klubben håller med bommar, bojar och bojstenar.

Styrelsen skall alltid godkänna nya medlemmar, men förutsatt att det finns ledig plats och att det inte kommer fram uppgifter som gör Dig olämplig som medlem i FBK finns det normalt inga hinder för Dig att bli medlem. Välkommen med din ansökan!

När du blir antagen blir du inbjuden till obligatoriskt informationsmöte för nya medlemmar som du måste gå på innan du får dina nycklar och kan använda din plats i hamnen.

Klicka på denna länk för att komma till Medlems- och båtplatsansökan.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i Fiskarfjärdens båtklubb

Last Updated on 2024-03-24 by Johan Bengtsson