FBK medlemsbrev 2022-09-16

Från våra övervakningskameror

Hej alla medlemmar,

Ja, under sommaren kom de på plats, våra kameror som ska underlätta övervakningen och öka säkerheten i hamnen. Bilderna ovan är ett collage från kamerorna. För er som inte kollat ”Fiskarfjärdens hamn-tv” i vaktlokalen kan det ju vara kul att se hur det ser ut. Nåja, så dramatiskt är det inte om det inte händer något, lite som att titta på när färg torkar. Men så ska det ju helst vara, lugnt och stilla utan några incidenter eller obehöriga på bryggorna. 

Och så lite allvarligt tjat. Ni som ännu inte har skrivit på intyget om att ni har godkänd båtbottenfärg eller tänker sanera bottnen under vintern måste göra det senast 2022-11-30. Om inte båten har godkänd bottenfärg så kommer den inte kunna få hamnplats i FBK nästa år. Klubben måste då utesluta er och skickar inte ut någon sommarfaktura. Alltså allvar, som sagt.

Hösten är på ingång och därmed är det snart dags för sedvanliga arbetsdagar. I år blir det den 22 och 29 oktober. Att delta i något av arbetspassen är som vanligt obligatoriskt, men det brukar ju vara trevliga möten mellan oss medlemmar vilket gör det mindre betungande. Mer detaljer och arbetsdagarna kommer senare.

Men innan dess ska båtarna upp. På varvet börjar upptagningen redan om en vecka, helgen den 24-25 september. Därefter de tre därpå kommande helgerna.

Så tyvärr, båtsommaren är över för den här gången, men nästa år kör vi igen.

Vi ses, om inte förr så på arbetsdagarna.

Hälsningar,
Styrelsen

Last Updated on 2022-09-19 by f2admin