Arbetsdagar och annat viktigt i höst

Hej alla!

 

Jag skrev i mitt förra medlemsbrev att semestern var slut och nu är det båtsäsongen som snart är slut för de flesta av oss. Nedan följer precis som förra gången viktiga saker och datum:

 

BÅTEN KVAR I HAMNEN? Om du har båten kvar i hamnen och ligger vid bommar behöver den flyttas före första arbetsdagen den 26.10. Under arbetsdagarna tar vi upp bommarna för vintern. Om du ligger vid boj efter den 26e behöver du kontakta hamnkapten.

ARBETSDAGARNA i höst är den 26e oktober, 2a och 9e november kl 9. Välj ett av datumen. Klubben bjuder på korv och fika.

Om du absolut inte kan någon av dessa dagar kommer ett mail efter den 9e november där du kan välja bland alternativa datum och arbetsuppgifter. Passiv medlem måste inte göra arbetsplikt men är självklart välkommen.

 

ENKÄT: Vi har nyligen skickat ut en framtidsenkät, som vi hoppas att du vill svara på före arbetsdagen den 26.10. TACK till dig som redan svarat, ni 30% behöver inte svara igen. Vi i styrelsen vill gärna veta hur vi kan utveckla klubben framöver.
SEGELBÅTEN Sea-Cilia: Vill du vara med och masta av och förbereda båten för vintern hör av dig till Tina. tina.trollmo@gmail.com. Du kan hjälpa till med detta istället för arbetsdag.

 

Ser fram emot att ses snart på arbetsdagarna! Har du frågor eller det är något du inte förstår hör av dig till mig eller någon i styrelsen.
Vänliga hälsningar
Tina för FBK styrelse