FBK viktig vårinfo 2021

Snart är det vår och vi kan börja förbereda för en båtsommar igen! 

Nedan följer som vanligt viktig info. 

FAKTURAN FÖR BÅTPLATS OCH MEDLEMMAR

Fakturan skickas ut nästa vecka och ska vara betald senast 12e april. Då detta är senare än vanligt på grund av byte av kassör hoppas vi att det inte skapar något problem med denna korta betaltid. Om du inte fått din faktura före 1a april hör av dig till vår nye kassör Max eller till mig, eller svara på detta mail. Om du anser att något är fel med fakturan hör av dig till Bo, vår hamnkapten.

BOKA VAKT

Som du förhoppningsvis redan fått mail om är vaktbokningen öppen. Du kan nu boka dina 2 nattvakter eller din familjevakt. Mailet skickades den 9e mars. Det är viktigt att du bokar dina vakter senast den sista mars så att du kan välja dag själv. Vid frågor maila vaktchefen Björn på: vaktchef@fbk-bat.se

ÅRSMÖTET 

Tack alla ni som kunde delta på årsmötet den 9e mars. Är du nyfiken på vem som ingår i styrelsen och valberedningen, och vilka våra revisorer är hittar du informationen på vår hemsida under kontakt.

BOKA SJÖSÄTTNING

För dig som har båten på Sättra Varv SVI är det nu hög tid att boka sjösättningsdag. Det är viktigt att du väljer dag så att det blir när det passar dig. Efter den 30e mars kan du inte välja dag själv. 

Läs mer på satravarv.se/boka-torr-och-sjosattning/

KURSER

Tyvärr kommer vi inte att erbjuda några kurser i klubbens regi denna vår. Vi hoppas att pandemin klingat av till hösten och kan erbjuda kurser då.

ÄNDRADE FÖRHÅLLANDEN

Om du planerar att inte ha din båt i hamnen i år ber jag dig snarast kontakta Bo! Det är viktigt både för plats tillgången och för att vi då kan justera din faktura. Om du bytt epostadress eller telefon är det viktigt att du ändrar det i registret eller kontaktar någon av oss i styrelsen. 

ARBETSDAGAR

Arbetsdagarna i vår är den 10e och 17e april, bägge dagar kl 9-11.00 och 12-14. 

Anmäl dig via nedan länk så att vi säkerställer att vi inte är för många vid varje tillfälle. 

Ser fram emot att ses snart! Vänliga hälsningar,

Tina för FBK styrelse