Nyhetsbrev 1 – 2017

Hej!
Här kommer årets första nyhetsbrev från FBK styrelse.
Årsmötet: Tack alla som kom på årsmötet! Protokoll kommer att hängas upp på anslagstavlan i klubblokalen. Jag är ledsen att kallelsen inte nådde alla medlemmar. Vi arbetar nu igen att lösa frågan att vi når alla med registrerad epostadress i databasen när vi skickar epost.
Kurser: Vi planerar att anordna kurser, i första hand en för förarbevis, men senare även en för för kustskeppare. VI undrar om du skulle vara intresserad. Om ja skicka ett svar till tina.trollmo@gmail.com eller svara på detta mail.
Arbetsdagar: Vårens arbetsdagar är bestämda till den 8e och 22a april kl 9. Det är obligatoriskt att delta på en av dem.
Material i gemensamma utrymmen: I våra gemensamma utrymmen kan vi alla temporärt lagra material för projekt vi håller på med. Det är viktigt att allt är märkt med namn och datum. När saker har legat länge utan att de rörts kommer de att skänkas bort eller slängas.
Information om båtklubben: Vi har en infobroschyr om Fiskarfjärdens båtklubb, som innehåller mycket av den information du behöver ha som medlem i klubben. Hoppas du uppskattar den?

Boka sjösättning: Nu är det dags att boka sjösättning om du har din på på varvet. Det är viktigt att du bokar själv, så blir det en tid som passar dig och du spar andras tid. Om du inte kommer ihåg hur du loggar in på SVI hittar du info i den bifogade broschyren.

Boka nattvakt: Nu är vaktbokningen för sommarvakterna öppen. Egen ombokningen är öppen fram till 15e maj. Om du inte kommer ihåg hur du loggar in på FBK hittar du info i den bifogade broschyren.
Vi ses i april!
Vänliga hälsningar
Tina för FBK styrelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s